Visie en missie

‘Effectieve en doelgerichte zorg’ dat is ons motto. Bij ons mag u verwachten dat u begeleid en behandeld wordt vanuit een wetenschappelijk oogpunt. Wij zullen therapieën en testen toepassen die aansluiten bij uw problematiek en hun effectiviteit hebben bewezen.

De piramide die u in ons logo terugziet reflecteert de brede visie op de zorg als geheel. Het begint onderin, in de breedte bij preventie (sporten, bewegen, leefstijl) en gaat omhoog naar steeds specialistischer en uitgebreidere zorg voor u. De piramidevorm is ook terug te zien in de piramide van trainingsopbouw. Wij zien actieve oefentherapie als een belangrijk onderdeel van de fysiotherapie, dus een mooie link in ons logo.

De puzzelstukjes die u in de piramidevorm ziet zijn ook voor ons wezenlijke puzzelstukjes. Het behandeltraject van iedereen bestaat uit verschillende stukjes, elke puzzel is uniek. Wij streven ernaar om de juiste puzzelstukjes bij u te vinden en te gebruiken. Een van de puzzelstukjes is vaak kwaliteit van leven. Kwaliteit van leven is een van onze belangrijkste meetinstrumenten. Als u zich ongelukkig voelt omdat u van allerlei experts ‘niks meer mag’ dan gaat er iets mis. Het zoeken naar de juiste balans tussen wat u wilt en wat u kunt is één van onze grote uitdagingen. Kennis over uw puzzelstukjes vergroot de zelfredzaamheid en daarmee uw kwaliteit van leven.